kluft

De Donge is gelokeerd in Ossenzijl

Wij heten u van harte welkom op de site van Recreatiecentrum de Kluft. Het Recreatiecentrum is gelegen op de grens van Friesland en Overijssel, in het hart van Nationaal Park De Weerribben.

Het Nationaal Park de Weerribben is een 3500 hectare groot laagveenmoeras, in 2004 uitgeroepen tot "het mooiste plekje van Nederland". Het landschap kenmerkt zich door een grote afwisseling van water, rietlanden, hooilanden en moerasbossen. Veel verschillende planten en dieren hebben in dit gebied hun verblijfplaats.

Recreatiecentrum de Kluft is een unieke locatie voor een vakantie, een verblijf tijdens uw wandel-/fiets-/vaartocht, een familie- of bedrijfsfeest, een actieve / ontspannende bezigheid tijdens een dagje uit. Wij beschikken over een camping met jachthaven, hotel, restaurant, trekkershutten en een groepsaccommodatie. Ook voor de verhuur van kano's, fluisterboten, sloepen en fietsen bent u bij ons aan het goede adres.

Kortom tal van mogelijkheden om Nationaal Park de Weerribben te verkennen! Van april t/m oktober zijn wij 7 dagen in de week geopend. Van november t/m maart zijn wij op afspraak geopend en wanneer u vragen heeft, kunt u ons dan altijd telefonisch of per email bereiken.

Jachthaven

kluftjachthavenOnze jachthaven ligt op een unieke locatie in Nationaal Park de Weeribben, precies op de grens van Overijssel en Friesland. Van hier uit kunt u prachtige dag- of meerdaagse tochten maken. Een bezoek aan het historische dorp Blokzijl, Giethoorn (ook wel klein Venetië genoemd), de Friese meren of aan een van de bekendste Friese watersportplaatsen; Lemmer.

Het waterrijke gebied rond Ossenzijl biedt de recreant grote gevarieerdheid aan natuurschoon. In dit bijzondere gebied ligt uw thuishaven.

Als passant of vaste gast bent u van harte welkom. Onze jachthaven beschikt over 200 plaatsen, zowel passantenplaatsen als seizoens- en jaarplaatsen, met wal- en boxplaatsen, met of zonder stroomaansluiting. U kunt er gebruik maken van een water inlaadpunt, vuilwater afzuigpunt, wasserette, goede sanitaire voorzieningen, daar ook mogelijkheden voor invalidegasten en speciale kinderdouches en draadloos internet.

Wij bieden u volop mogelijkheden om te genieten en te ontspannen van het prachtige natuurgebied van Noordwest Overijssel. Onze jachthaven geeft u rust en ruimte in combinatie met veel extra’s zoals op deze website te zien is.

Recreatiecentrum De Kluft
Fam. van den Berg - de Vries & medewerkers
Hoogeweg 26
8376 EM Ossenzijl
(0561) 47 73 70

www. dekluft.nl

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.