De jachthaven van de Marine Watersport Vereniging (MWV) is gevestigd aan het Nieuwe Diep 34d te Den Helder.

foto Albatros a

De jachthaven beschikt over 47 ligplaatsen, welke allen zijn voorzien van elektra en water. Deze worden in principe gebruikt door de vaste ligplaatshouders van de vereniging maar passanten zijn vanzelfsprekend van harte welkom. De havenmeester heeft zijn werkplek op de bovenverdieping van het verenigingsschip de "Albatros" (de grote ark dwars op de kade). Eveneens op de bovenverdieping treft u de gezellige bar, die tijdens het vaarseizoen in het weekend 's middags en 's avonds is geopend.. Op de begane grond van de "Albatros" bevinden zich de douches en toiletten en is er tevens een wasmachine en wasdroger aanwezig.

Op de wallenkant bevindt zich het milieueiland, waar u containers voor huishoudelijk afval, oud papier en glas aantreft. Ook is er een berging voor chemisch afval (olie, accu's, oude filters etc.) Tevens is er een vuilwaterpomp voor het lege van de vuilwatertank echter geen bilge water!!

foto Albatros b

De haven van de MWV bevindt zich op loopafstand (15 - 20 min) van het centrum van Den Helder en het station. Ook het Reddingsmuseum, het Marinemuseum en de oude marinewerf Willemsoord zijn goed te bereiken. Tegenover het Marinemuseum vindt U de veerboot naar Texel,

De havenmeester is te bereiken op
Tel. 0889 532253 of mob. 06 25442076

Adres: Albatros
Het Nieuwe Diep 34d
1781 AD Den Helder

 e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.